IN HEAVEN concerten 2019

You are here

06.12

IN HEAVEN concerten 2019

31 januari 2019: DANIEL KNOX

Songwriter & composer Daniel Knox leeft en werkt in Chicago, maar niet in het Chicago dat wij kennen. Daniel Knox creeert zijn eigen wereld, eentje met donkere hoekjes en kantjes, nachtelijke escapades en eentje van pure, stille schoonheid. Het is in die zelfgemaakte cocoon van een stad dat Daniel Knox z'n eigen sound kon vinden.Zijn songs hebben hun roots in de traditie, ze vertellen over liefde en verlies. Daniel Knox zuigt je als geen andere mee in z'n eigen universum. Een artist 'op maat' voor deze In Heaven concertreeks.

23 februari 2019: ÁSGEIR

Ásgeir is een Ijslandse electronic-folk artist die zich met zijn laatste plaat 'Afterglow' (released in 2017) ook buiten thuisland Ijsland op de kaart zette. Ásgeir plant begin volgend jaar de release van een nieuwe plaat -naar eigen zeggen een 'more stripped back, acoustic record. Gekend voor z'n songs in zowel Engels als Ijslands blijft de singer-songwriter duidelijk vasthouden aan beide talen want het nieuwe album verschijnt in zowel een Engelse als een Ijslandse versie. 

26 april 2019GRANT-LEE PHILLIPS & JOSH ROUSE

Grant-Lee Phillips (voormalig frontman van Grant Lee Buffalo) en Josh Rouse spelen elk een aparte set in de kerk van Sint-Denijs en laten die twee sets moeiteloos in elkaar overvloeien met nummers die ze ook samen spelen. Singer-songwriters uit verre uithoeken van Amerika, samen in de kerk van Sint-Denijs.


 

 


Op de hoogte blijven van alle In Heaven kerkconcerten in Sint-Denijs?
Stuur een mailtje naar elisah@wildewesten.be en ze schrijf je in op de In Heaven newsletter!

 

deel dit bericht: