Jouw bezoek aan BOS! en Fireplace op de LOOF site

You are here

Jouw bezoek aan BOS! en Fireplace Festival
11.06

Jouw bezoek aan BOS! en Fireplace op de LOOF site

1. onthaal

Er zijn 2 mogelijkheden om het terrein te betreden:

1. Via de Loofstraat (dit pad is niet bereikbaar voor personen in rolstoel)

2. Via de Doorniksewijk (dit pad is toegankelijk voor personen in een rolstoel)

2. toegankelijkheid voor personen met een beperking

We raden aan om het terrein te betreden via de Doorniksewijk.

Het festivalterrein bestaat uit gras. Een deel hiervan is overlegd met rijmatten voor personen in een rolstoel. Er zijn ook stewards (herkenbaar aan hun fluohesje) aanwezig die je kan aanspreken als je extra begeleiding wenst.

Ondersteuners mogen gratis mee. Dit ticket dien je vooraf te reserveren. Mail naar elice@wildewesten.be of bel 056 37 06 44 om een gratis ticket te reserveren .

Kiss & Ride zone

Er is een kiss & ride zone aanwezig nabij de ingang in de Doorniksewijk

Parking personen met een beperking

Er is ook een mogelijkheid om je auto op het terrein te parkeren. Deze plek dien je vooraf te reserveren via elice@wildewesten.be.

Doven en slechthorenden

Er is ringleiding aanwezig op het domein, alsook kan je CM1-apparaten (individuele ringleiding) aanvragen. Gelieve dit vooraf te reserveren via elice@wildewesten.be, we hebben namelijk maar een beperkt aantal systemen.

Om van de ringleiding gebruik te maken dient je hoortoestel over een t-stand te beschikken. De individuele ringleiding kan zowel gebruikt worden met als zonder hoortoestel, maar dan met behulp van een koptelefoon of oortjes. We raden aan deze zelf mee te brengen in het kader van hygiëne. 

Visuele beperking

Geattesteerde assistentiehonden zijn welkom op onze concerten en festivals. Hou er wel rekening mee dat concerten tot boven de 90dB kunnen pieken.

Toilet personen met een beperking

Het terrein beschikt over een toilet voor personen met beperking. 

Heb je vragen vooraf aan het festival in verband met de toegankelijkheid of wens je extra begeleiding? Stuur een mailtje naar elice@wildewesten.be. Zij helpt je met plezier verder.

3. bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte is 'Kortrijk Sint-Rochuskerk'. Op amper 1 minuut wandelen van de ingang 'Doorniksewijk'. De busuren kan je hier raadplegen.
Het station ligt op 15min. wandelen van de site. De treinuren kan je hier raadplegen.

Fietsen

Er is een fietsenstalling voorzien op de site.

Parking

Parkeren kan in de straten rond de site. 

4. eten/drinken

Er zijn op het festivalterrein een bar en foodtrucks aanwezig.

5. UiTPAS

Het volledige Wilde Westen-programma komt in aanmerking voor UiTPAS (uitgezonderd concerten in De Kreun georganiseerd door partnerorganisaties of zaalhuur). Mensen met een UiTPAS aan kansentarief genieten 80% korting op de ticketprijs. Tickets aan kansentarief zijn beschikbaar bij UiT in Kortrijk of online te reserveren via toegankelijkheid@wildewesten.be met vermelding van het concert waarvoor je tickets wenst, je UiTPASnummer en het gewenste aantal tickets aan UiTPAStarief. Reserveren via mail kan tot 15u de dag van het concert.

Meer info over de UiTPAS.

deel dit bericht: