Yevgueni

You are here

Yevgueni

Yevgueni

29.04.2022
Voorverkoop€21,5
Voorverkoop Wild Card€18,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop -18/studentenkaart€18,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketverkoop start vrijdag 22 oktober om 12u.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
Doors
Locatie
uitpas

Eindelijk!!
Hopelijk zijn jullie zelf tegen deze tijd al lang terug gewoon geworden aan concerten en volle zalen. Maar voor Yevgueni brengt deze clubtour de eerste full band shows voor een voltallig publiek sinds september 2019.  Met andere woorden: “Niet zomaar een optreden.”.

En er is meer! De band heeft natuurlijk niet stil gezeten en stelt tijdens deze releasetour zijn nieuwe album “Straks is ook goed” voor. (Release: februari 2022).

Aanvankelijk zorgden corona, lockdowns, werkloosheid en andere wereldrampen ook in het hoofd van songschrijver Klaas voor frustratie, onzekerheid en twijfel. Maar binnen de kortste keren ook voor inspiratie. De nieuwe nummers dragen dus wel iéts van deze vreemde periode in zich, maar stuk voor stuk zijn ze uitgegroeid tot tijdloze, universele verhalen over escapisme, onthaasting, en liefde. Of er werd net heel sterk ingezoomd op kleine dagdagelijkse tafereeltjes, verpakt in rake popsongs. Luister hier alvast naar de nieuwe single “En met jou?”.

Je zal er als eerste bij zijn wanneer de nieuwe songs live gebracht worden en zich moeiteloos tussen het oude, vertrouwde werk (en in je hoofd) nestelen. Maar vooral (en daar moeten we denk ik geen tekeningske bij maken): de heimwee naar het podium, de hunkering naar volle zalen met echte concerten en de goesting om samen op het podium te doen wat ze het liefste doen en het beste kunnen is nog nooit zo groot geweest!

Het belooft dus én een groot uitgesteld feest én een gigantisch startschot voor de nieuwe toekomst te worden.

Partagez cet événement