STIKSTOF support tbc

You are here

Complet
Stikstof visual
©Yaquine Hamzaoui

STIKSTOF

24.03.2022
COVID SAFE TICKET
support tbc
Voorverkoop Wild Card €20,5
Voorverkoop student / -18€20,5
Voorverkoop €23,5
Aan de deur€26,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

!! Dit concert is met Covid Safe Ticket !! 

Tijdschema
19:00
DOORS
Locatie

Na uitverkochte concerten in Brussel en Gent staat de Brusselse groep rond Zwangere Guy nu in Kortrijk. Klaar om Wilde Westen op zijn grondvesten te laten daveren.

! Deze show was meteen uitverkocht. STIKSTOF speelt daarom een extra show op 23/3/2022. Koop hier je tickets.

Bereid je voor op een kolkende avond.

STIKSTOF is het geesteskind van Jazz , Zwangere Guy & Astrofisiks, live begeleid door Deejay Vega. Sinds 2010 hebben ze een gezicht gegeven aan de Brusselse rapscène, en hun lyrics van de pleintjes naar de huiskamers gebracht. Hun raps zijn een vergrootglas voor hun leven, hun generatie en hun Brussel. Ze hebben hun eigen label Frontal opgericht waar ze de Brusselse jeugd de kansen willen bieden die ze zelf hebben moeten afdwingen. Ze zijn het levende bewijs dat Nederlandstalige hiphop kan in Brussel en zich niet enkel tot Brussel hoeft te verhouden. Na twee platen (“STIKSTOF” en “/02”) over het straatleven in de grootstad zetten ze met hun derde ‘Overlast’ de Brusselse hiphopscene definitief op de kaart. Met hun gloednieuw album, "Familie Boven Alles", bevestigen ze nog maar eens hun talent en relevantie. Bon appétit!

"De Stikstof die op het podium van de AB stond, is een viertal dat eindelijk gearriveerd is en niet langer moet bevestigen. Al deden ze dat in hun thuisstad nog eens met verve." - De Standaard

* OPGELET* Dit optreden is met Covid Safe Ticket. Lees al onze maatregelen hier na.

=> EXTRA SHOW OP 23/3. Koop hier tickets. 

Partagez cet événement