Sinxen Sunday: Beats Met El Gallito, NIFCO, Tights & L.A.N.C.K.M.A.N., Dj SNS, Formula Pit Crew, Kid Sublime en Funky Bompa

You are here

Sinxen Sunday: Beats

05.06.2022
Met El Gallito, NIFCO, Tights & L.A.N.C.K.M.A.N., Dj SNS, Formula Pit Crew, Kid Sublime en Funky Bompa
Gratis
Tijdschema
15:00
Doors
15:00
El Gallito
16:30
NIFCO
18:00
Tights & L.A.N.C.K.M.A.N.
19:30
DJ SNS
20:30
Formula Pit Crew
22:30
Kid Sublime
00:30
Funky Bompa
Locatie
Organisatie
Wilde Westen

Tijdens de zondag editie van Sinxen staan er 7 DJ's voor jou klaar. Deze magnificent seven lieten al heel wat feesten ontploffen in Kortrijk en omgeving, come shake your booty op ons DAK. LET OP : DAK = BEPERKTE CAP - VOL IS VOL.

El Gallito

Een prominent figuur in de Kortrijkse scene; Galle Wesley begon onder zijn pseudoniem "El Gallito" te draaien in lokale bars en op talloze feestjes. Hij combineert allerlei ritmische grooves met house, boogie en disco, en een vleugje hiphop. Muziek voor het hart en de ziel. 

NIFCO

NIFCO draait al jaren mee in het lokale circuit met zijn brede kijk op muziek en eclectische sets. Je kent hem van zijn Juicy Fruits en de Habibeats! samenwerking met Refu Interim. Keer op keer slingert hij zorgvuldig geselecteerde grooves & rhythms door de speakers.

Tights & L.A.N.C.K.M.A.N.

Deze jongens zorgen altijd voor een frisse mix tussen classics en verborgen (nieuwe) pareltjes, vertrouwd of exotisch. Hiphop, funk, soul & disco vormen steeds de basisingrediënten, maar laten zich daar niet toe beperken, zolang het maar de ziel raakt.

DJ SNS

Verwacht maar van Dj SNS een heel gevarieerde en eclectische set. Een set die geen grenzen kent en gebaseerd is op kwalitatieve classics gemixt met frisse sounds van opkomend talent die vandaag de dag floreert. Naast zijn dj-carrière richtte hij de nieuwe groep ‘olsan’ op, samen met rapper Dieter Meeuws (NTREK) en is hij de vaste dj bij Brihang.

Formula Pit Crew

Formula’s eigen Pit Crew staat telkens in voor de snelste bandenwissel achter de DJ-booth. Het Kortrijkse duo brengt met hun eigenwijze en dansbare muziekselectie uw motoren op temperatuur om de zonsondergang in te rijden!

Kid Sublime

Met het draaien van 70's Disco klassiekers, US Garage, Detroit Techno en exclusieve nieuwe producties zorgt Kid Sublime voor een onvergetelijke danservaring.

Funky Bompa

Funky Bompa verruilde de hete grooves van Funk, Soul en Jazz voor Latin en Afro ritmes na zijn exotische reizen op zoek naar die perfecte plaat. Hij experimenteert met zijn vondsten in originele versies of in persoonlijke edities, alleen op vinyl.

Partagez cet événement