PINGPONGCLUB (EP release) Forester

You are here

Reporté
PINGPONGCLUB release show

PINGPONGCLUB (EP release)

17.06.2022
Forester
Voorverkoop€12,5
Voorverkoop Wild Card€9,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang. De ticketfee is inclusief reservatiekost.
Voorverkoop Studentenkaart of -18€9,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang. De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
Forester
21:00
PINGPONGCLUB
19:30
doors
Locatie
Organisatie
Lotto Wild Talent

PINGPONGCLUB

PINGPONGCLUB is een Gents-Kortrijkse indierockband rond songschrijver Jonas Desmet. De band bestaat sinds 2019 en bouwde op korte tijd een stevige live-reputatie op. Ondertussen is PINGPONGCLUB Artist in Residence in het Wilde Westen en stonden zij op podia van o.a. Leffinge Leuren, Dranouter, Eurosonic (NL), Humo’s Rock Rally, Finale Soundtrack etc. In April 2021 werd hun debuut EP volledig live ingeblikt o.l.v. producer Robin Aerts (Het Zesde Metaal). Die debuut EP stellen ze nu voor het eerst voor op ons podium! Denk dansbare maar vooral erg clevere songs, een warme stem en smeltende arrangementen.

FORESTER

Britpop met invloeden van o.a. Jeff Buckley, Radiohead, Mooneye, Suede, Ben Howard...

Na twee singles onder de naam 'WOUT' werd het voor de songwriter Wout Vantieghem tijd voor een nieuwe uitdaging: 'Forester'. Het concept kreeg vorm met medewerking van Mathias Stal & Michiel Libberecht.

 

 

PINGPONGCLUB is onze artist in residence ihkv Lotto Wild Talent: een samenwerking met Lotto & VI.BE.

Partagez cet événement