The Haunted Youth + Isaac Roux

You are here

Derniers billets
©Joachim Liebens

The Haunted Youth

03.02.2022
COVID SAFE TICKET
+ Isaac Roux
Voorverkoop Wild Card€12
Voorverkoop -18 / Studentenkaart€12
Voorverkoop€15
ADD€18

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
19:30
DOORS
20:00
ISAAC ROUX
21:00
THE HAUNTED YOUTH
Locatie
uitpas

WILDE WESTEN VIERT DE WEEK VAN DE BELGISCHE MUZIEK

Van 31 januari tot en met 6 februari staat talent van eigen bodem centraal bij Wilde Westen. We hosten de finale van De Nieuwe Lichting en hebben twee last minute optredens: High Hi en The Haunted Youth.

The Haunted Youth

The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Cure. De songs – over twijfels, hoop, en hoe het voelt om een onbegrepen misfit te zijn – pakken uit met een grootse dreamy en internationale sound.

Debuutsingle ‘Teen Rebel’ was meteen raak: The Haunted Youth won De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en wordt volop gedraaid in binnen- en buitenland. Ook aan de andere kant van de oceaan trekt ‘Teen Rebel’ de aandacht: het haalt zelfs de frontpage van het bekende en invloedrijke Amerikaanse online magazine Consequence of Sound. Ook live weten ze moeiteloos te overtuigen.

Covidsafe event - mondmasker verplicht - zittend 

Isaac Roux

Isaac Roux is het singer-songwriter project van Louis De Roo, waarin hij indiepop vermengt met elektronische elementen. Verwacht je aan een indrukwekkende vocal en een warme, minimalistische sound.

In het voorjaar van 2022 verschijnt zijn debuutsingle, geproducet door David Poltrock en gemixt door Pieter-Jan De Craene (Sam De Nef, Rhinos Are People
Too). Vorig jaar was hij al te zien als voorprogramma van Portland, Isbells en Mooneye.

Partagez cet événement