GEANNULEERD: High Hi + Jack Vamp & The Castle of Creep

You are here

Annulé
©Eva Vlonk

GEANNULEERD: High Hi

02.02.2022
COVID SAFE TICKET
+ Jack Vamp & The Castle of Creep
Voorverkoop Wild Card€12
Voorverkoop student / -18€12
Voorverkoop€15
ADD€18

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
19:30
DOORS
20:00
JACK VAMP & THE CASTLE OF CREEP
21:00
HIGH HI
Locatie
uitpas

 

Door een coronabesmetting bij de band wordt dit concert helaas geannuleerd. Tickets worden terugbetaald, ticket buyers ontvingen een mail.

High Hi

Na het bereiken van Humo’s Rock Rally-finale in 2014 en hun selectie voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, breekt er voor High Hi een heel nieuw hoofdstuk aan. Na de vele optredens in België én Nederland werd het hoog tijd voor een opvolger van het debuutalbum ‘Hindrance’ uit 2017.
De afgelopen maanden heeft de band dan ook niet stilgezeten en werd er hard gesleuteld aan nieuw materiaal. Ze trokken samen met Daan Schepers (Warhola, Eefje De visser, Bazart) teurg in de studio voor de opnames van de opvolger van het debuutalbum ‘Hindrance’. De band kiest resoluut voor een nieuwe weg, die reeds was ingeslagen met de in 2018 verschenen EP ‘Imminent’ gekend van de single “Madison”.
De nieuwe sound werd in de studio verder uitgepuurd tot een nieuw, verfrissend geluid met de unieke contrastrijke stemgeluiden van Anne-Sophie Ooghe en Didi Gonzalez. De plaat wordt voorafgegaan door de single “94A9”.

Support: Jack Vamp & The Castle of Creep

Treed binnen in Jack Vamp's Castle of Creep. De groep begeleidt je op Burtoniaanse wijze down the rabbit hole naar het muzikale landschap dat geschapen werd door Arthur Boussiron en zijn vazallen Lukas Hellings, Jasper Vanden Bossche, Ruben Brems en Nick Caers. 

De teksten dragen een diepere en serieuzere wereld in zich - waar een lach en een traan nooit ver weg zijn - vermomd door opgetogen zang en percussieve gitaren.

Geïnspireerd door: DIIV, Circa Waves, Allah-Las, Real Estate, Alvvays, King Krule, Big Thief, Connan Mockasin, Snail Mail, ...

Partagez cet événement